maandag 17 november 2014

Kerstkaarten & Blendabilities

Ik ben helemaal gek van de Blendabilities van Stampin' Up! Ik heb helaas nog niet alle kleuren maar dat gaat zeker gebeuren. Omdat ik weg ben van de Blendabilities vind ik de Perfect Peacock stempel ook helemaal geweldig en daarom bedacht dat ik daar ook best een kerstpauw van kon maken door deze in te kleuren in tradionele kerstkleuren. En dit is het resultaat:

Stempels: Perfect Peacock, Sentimenten
Inkt: Memento Tuxedo Black, Old Olive, Mossy Meadows
Blendabilities: Cherry Cobbler, Old Olive & Daffodil Delight

donderdag 13 november 2014

Kerstkaarten

December is in aantocht en dat betekent een drukke maand, met Sinterklaas en daarna natuurlijk Kerst, dus tijd om met de kerstkaarten te beginnen als je nog niet begonnen bent!

De nieuwe stempelset White Christmas van Stampin' Up! is geschikt voor snelle kerstkaarten en dus ideaal als je veel kerstkaarten moet maken in een korte tijd. Het is weer een photopolymer stempelset, dus de doorzichtige variant van Stampin' Up! maar daardoor kun je met deze set hele schattige wintertaferelen maken. 
Je begint met het stempelen van de bomen, als je de afbeelding nog wilt inkleuren met de Blendabilities gebruik dan Memento Tuxedo Black stempelinkt. Maak daarna de afbeelding af met de auto, slingers, sneeuwman, ijsbeer, hert, vogeltjes en eventueel een sterretje en vallende sneeuw. Voor de sneeuw zou je bijvoorbeeld de craft inkt kunnen gebruiken, als je dit wilt doen kleur dan eerst de lucht met bijvoorbeeld Soft Sky en een sponsje en stempel daarna de sneeuw erover heen. Het is niet heel duidelijke te zien, zeker niet op de foto, maar het is net een klein detail wat de kaart afmaakt.

Dit zijn een paar van mijn creaties:

Stempels: White Christmas
Inkt: Memento Tuxedo Black, Soft Sky

Stempels: White Christmas
Inkt: Memento Tuxedo Black, Soft Sky