donderdag 23 februari 2012

Friendship is the poetry of life

De opdracht bij TOMIC was deze week Friendship + Doohickey en op een van de voorbeeld kaarten kwam ik de tekst 'Friendship is the poetry of life' tegen. Deze tekst vind ik wel mooi voor een kaart voor een vriendin die volgende week jarig is. Het Doohickey gedeelte was heel simpel, ik heb maar 1 Magnolia stans.
De opdracht bij Simon Says Stamp was drie verschillende papieren, dus dat was makkelijk te combineren en de opdracht van Dutch Magnolia Lovers kon er ook nog wel bij. Een minimaal één jaar oude stempel en aardbeien.
Het was wel even zoeken naar het aarbeienpapier, ik wist dat ik het aardbeienpapier van Cosmo Cricket had, maar waar in mijn enorme voorraad. Het Magnolia aarbeienpapier kwam ik tijdens mijn zoektocht gelukkig tegen en het laatste dessinpapier was eigenlijk ook snel gekozen.
Tijdens de afgelopen Kreadoe heb ik grotere kaarten gekocht, namelijk 16,5x16,5cm. Ik had ze nog niet eerder gebruikt, meestal gebruik ik kaarten van 15x15cm, maar voor deze speciale kaart wilde ik het wel proberen. De stempel zelf is nogal groot en om de drie verschillende dessinpapieren uit te laten komen kon ik de extra ruimte wel gebruiken.


 
Stempel: Tilda in Autumn Leaves (Cozy Autumn 2010)
Papier: Witte, dubbele kaart van 16,5x16,5 cm, Wild Strawberries (Sweet Rainbow, Magnolia), Strawberrie Fields (Garden Variety, Cosmo Cricket), Groen dessinpapier (Romantic, Boekenvoordeel), rood & groen cardstock
Embellishments: Tekst geprint op wit cardstock lettertype CK Venezia (CreatingKeepsakes.com), 2 rode bloemen, groene halve parels & rode strasssteentjes
Inkleuren: Aquarelpotlood (Caran D’Ache Supracolor)
Overig: Ronde hoekpons, Nestabillities, Magnolia Doohickey, chalk

Challenges

4 opmerkingen:

 1. What a lovely card... so colorful and happy! And you colored Tilda beautifully ;-)

  Thanks for sharing and for joining us at TOMIC!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi kaartje, Sandra!
  Ook een geweldig papier heb je gebruikt en erg leuk ingekleurd.
  Bedankt dat je meedoet met de DML uitdaging!
  groetjes Ula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a very pretty card. Thank you so much for joining in with us at TOMIC xx
  Hugs
  Debbie xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOW Sandra! I love your card, your wonderful colouring and gorgeous details. The colours you used are so pretty too. Thank you for joining us at TOMIC this week. Hugs, Chris :)

  BeantwoordenVerwijderen